U bent hier : Recept > Tiramisu in verrines

Tiramisu in verrines

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 20 lange vingers
    10 cl crème fraîche
    30 g suiker
    250 g Galbani mascarpone
    sterke koffie
    4 eetl. Nutella
    4 eetl. Dulce de Leche
    cacaopoeder

Tiramisu in verrines

 

Bereiding

Klop de crème fraîche, de suiker en de mascarpone met een mixer. Doop in een bord de koekjes in een mengsel van koffie met een beetje water. Leg een laag koekjes op de bodem van een verrine. Schep daarop een laag van het mengsel met crème fraîche en mascarpone. Voeg ten slotte een laag Nutella en een eetlepel Dulce de Leche toe. Maak nog twee van zulke lagen en eindig met een laag mascarpone.

Zet ten minste 4 uur in de koelkast.

Bestrooi hem vlak voor het opdienen met cacao.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?