Tiramisu frutti di bosco

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • - 250 g frambozen en bramen
  • (vers of bevroren)
  • - 500 g Galbani mascarpone
  • - 100 g suiker
  • - 3 eieren
  • - 40 (roze) lange vingers
  • - citroensap

Tiramisu frutti di bosco

 

Bereiding

- Pureer 100 g fruit met 40 g suiker en voeg het citroensap toe.

- Doop de lange vingers in dit mengsel en bedek er een diepe schaal mee.

- Meng 60 g suiker, 3 eierdooiers en klop dit tot een wit schuim.
- Voeg de Galbani mascarpone toe en meng.
- Klop de eiwitten stijf. Voeg aan het mengsel van mascarpone en eierdooiers de suiker toe en meng dit voorzichtig.

- Schenk deze crème over de gedoopte koekjes.

- Leg de rest van het gepureerde fruit erop, maar voeg de verse hele vruchten toe als versiering.

- Zet het geheel ten minste 3 uur koud weg. Proef maar...

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?