U bent hier : Recept > Tiramichoc

Tiramichoc

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 35  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • Nutella
  • warme chocolademelk
  • banketbakkerschocolade
  • Galbani mascarpone
  • 4 eieren
  • suiker
  • snufje zout
  • witte schuimpjes
 

Bereiding

- Scheid de eierdooiers van de eiwitten.
- Meng de eierdooiers met 150 g suiker.
- Voeg daaraan de mascarpone toe.
- Klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
- Breek de schuimpjes in stukken.
- Rasp de banketbakkerchocolade.
- Doop de schuimpjes in de warme chocolade.
- Maak afwisselend een laag schuimpjes, Nutella en mascarponemengsel.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?