Taartje met frambozentiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • 3 grote eieren
  • 100 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 250 g Galbani mascarpone
  • 24 lange vingers
  • 1/2 liter frambozensap
  • ongeveer 100 g frambozen(vers in het seizoen, anders diepvries)
  • 30 g cacao
 

Bereiding

Scheid de eierdooiers van het eiwit. Meng de dooiers met de suiker en het zakje vanillesuiker. Voeg met de garde de mascarpone toe.

Sla de eiwitten stijf en werk ze voorzichtig met behulp van een spatel door het mengsel van eieren, suiker en mascarpone.

Giet het frambozensap in een diep bord. Doop de koekjes erin.

Bekleed de bodem van de vorm met de koekjes. Bedek deze met een laag crème (ei, suiker en mascarpone). Voeg een paar frambozen toe. Wissel koekjes, crème en frambozen af. Eindig met een laag crème. Bestrooi met cacao.

Zet ten minste 4 uur in de koelkast. Geniet ervan!!!

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?