U bent hier : Recept > Pruimentiramisu

Pruimentiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 4 personen

  • Galbani Mascarpone 250 g
    Room 400 g
    Passievrucht 80 g
    Pruimen 320 g
    Suiker 200 g
    4 speculaasjes

Pruimentiramisu

 

Bereiding

Klop de room stijf met de mixer.
Voeg er 100 g suiker en de Galbani mascarpone aan toe en de in blokjes gesneden passievruchten.
Zet weg in de koelkast.
Kook de pruimen met de rest van de suiker 10 à 15 min in water.

Voor het opmaken van de verrine:
Leg een speculaasje op de bodem en doe er afwisselend slagroom met passievrucht en pruimencoulis in. Leg de stukjes pruim erop om de versiering af te maken.
Maak alle 4 de verrines op deze manier op!

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?