U bent hier : Recept > Normandische tiramisu

Normandische tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 1 uur

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 eierdooier
  • 2 stijfgeklopte eiwitten
  • Galbani mascarpone
  • 1 appel
  • kaneel
  • 1 kop koffie
  • 100 g suiker
  • brioche
  • cacaopoeder
 

Bereiding

Doop de in blokjes gesneden brioche in de koffie en laat hem rusten.
Snijd de appel in kleine blokjes, bak ze even met de kaneel en laat rusten.
Klop de eierdooiers met de suiker tot een wit schuim, voeg de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig toe en daarna de mascarpone, zodat het een romig mengsel wordt.
Doe de brioche, de appel en het mengsel in een kop. Herhaal dit een keer en strooi over de bovenkant cacao.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?