U bent hier : Recept > Mediterane Tiramisu

Mediterane Tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 30 minuten

Ingrediënten voor 6 personen

  • - het wit van 3 eieren
    - 250 g Galbani mascarpone
    - 1 blik ratatouille
    - 1 pot tapenade
    - 6 gedroogde tomaten
    - 6 dunne plakjes chorizo

Mediterane Tiramisu

 

Bereiding

Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes.
Meng ze met de ratatouille.

Meng de tapanade met de mascarpone.
Klop de eiwitten heel stijf en werk ze voorzichtig met de spatel door het mascarponemengsel.

Leg in de glazen eerst het ratatouillemengsel, daarop het mengsel van mascarpone en tapanade en eindig met een plakje chorizo.

Dek af met folie en zet ten minste 1/2 u in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?