Krokante tiramisu met mango en frambozen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 0 minuut

Rusttijd :

Ingrediënten voor 4 personen

  • 40 g suiker, 200 g Galbani mascarpone, 3 zandkoekjes
    200 g frambozen, 200 g mango, 2 eiwitten,
    een beetje slagroom (optioneel) en een snufje cacao.
 

Bereiding

- Klop de eiwitten stijf
- Meng de mascarpone met de suiker
- Werk de eiwitten erdoor en maak er een homogeen mengsel van
- Koel wegzetten

- Snijd de mango in kleine blokjes
- Vermaal de koekjes tot een grof poeder
- Doe een beetje koek in elke verrine
- Schep er wat mascarponemengsel op
- Voeg de mango toe en dan nog een lepel mascarpone
- Voeg de frambozen toe
- Schep er de rest van de mascarpone op
- Doe er voor de lekkerbekken vlak voor het opdienen nog een toefje slagroom op
- Bestrooi de tiramisu ten slotte met een beetje chocolade

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?