U bent hier : Recept > Kreefttiramisu

Kreefttiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 6 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • 200 g Galbani mascarpone
  • 3 eieren
  • 1 snufje zout
  • 200 g kreeftenstaarten
  • 2 eetl. pesto
  • 4 à 6 crackers (TUC-jes)
  • voor de versiering: maanzaad
 

Bereiding

- 1. Klop de eierdooiers met het snufje zout en voeg de mascarpone toe zodat het een mooi homogeen mengsel wordt.
2. Pureer 2/3 deel van de kreeft en voeg dit toe aan het basismengsel. Snijd de rest in stukjes en meng.
3. Verkruimel de crackers grof en meng ze met de pesto. Doe dit mengsel op de bodem van de schaaltjes en doe daarop het mascarpone-kreeftmengsel en versier met maanzaad.
4. Zet dit 6 uur in de koelkast.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?