U bent hier : Recept > Indiase tiramisu

Indiase tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd : 3 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 80 g rode linzen
  • 1 bouillonblokje
  • 150 g Galbani mascarpone
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1/2 pot mangochutney
 

Bereiding

p>Doe de rode linzen, 1 l water en 1 bouillonblokje in een pan. Laat dit op middelhoog vuur 12 min koken. Zet weg tot het helemaal is afgekoeld.

Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Meng de eierdooiers en de mascarpone al kloppend. Voeg het kerriepoeder toe.

Klop de eiwitten stijf. Werk ze voorzichtig met een spatel door het mascarponemengsel.

Maak nu de tiramisu op: maak achtereenvolgens een laag linzen, een laag crème en een laag mangochutney. Herhaal deze handeling zo nodig.

Zet 3 uur koud weg. Bestrooi vlak voor het opdienen met kerrie.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?