Hoe maakt u Tiramisu ?

  • Astuce 1
  • Tip 1

  • Gebruik extra verse eieren
    en Galbani Mascarpone,
    N°1 in Italia
  • Astuce 4
  • Tip 4

  • Voeg voorzichtig de eiwitten aan het mengsel toe
  • Astuce 2
  • Tip 2

  • Meng de eierdooiers, de suiker en de mascarpone tot een homogeen mengsel
  • Astuce 5
  • Tip 5

  • Zorg dat de koekjes niet te nat worden: Doop ze 1 à 2 seconden in de vloeistof en haal ze er direct weer uit
  • Astuce 3
  • Tip 3

  • Klop de eiwitten op
  • Astuce 6
  • Tip 6

  • Het mengsel van eieren, suiker en Galbani mascarpone is de BASIS voor de tiramisu, nu kunt u zelf uw eigen tiramisu bedenken!

Een paar suggesties

  • Vervang de lange vingers door speculaas, biscuit, of ontbijtkoek.
  • Vervang de koffie door chocoladesaus, rode vruchtencoulis, likeur, siroop.
  • Tussen de biscuit en het mascarponemengsel voegt u de ingrediënten van uw keuze, bijvoorbeeld toe: Frambozen, goudgebakken appeltjes, peren, of kokosnoot.

Ontdek al onze tiramisurecepten