U bent hier : Recept > Glas voor verliefden

Glas voor verliefden

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 5  minuten

Rusttijd : 15 minuten

Ingrediënten voor 2 personen

  • - 250 g Galbani mascarpone
  • - 100 g frambozen(vers, bevroren of in een pot)
  • 4 petits-beurrekoekjes (let op of ze wel in uw glazen passen)
  • - 2 eetlepels Nutella(of een andere chocoladepasta)
  • - chocoladepoeder
 

Bereiding

Kies 2 glazen waarin de petits-beurre passen.

Klop de mascarpone en de Nutella stevig door elkaar met een garde, zodat een homogeen mengsel ontstaat.

Doop de petits-beurre in de frambozensiroop (als u vers fruit hebt genomen, doop ze dan in siroop met water).
Leg 1 petit-beurre op de bodem van het glas, leg er de frambozen op en dan het mascarpone-Nutellamengsel en doe hetzelfde voor de volgende laag: petit-beurre-frambozen-mascarpone.

Zet ten minste 10 minuten koud weg.

Vlak voor het opdienen bestrooien met pure chocolade.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?