Gekleurde tiramisu met karamel

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 25  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • 400 g Galbani mascarpone
  • 4 eieren
  • 120 g suiker
  • paar druppels vanille
  • 1 pak koekjes
  • 1 flesje vloeibare karamel
  • 1 zakje M&M
  • cacaopoeder voor de versiering
 

Bereiding

Klop de suiker met de eierdooiers en de druppels vanille tot een wit schuim.
Voeg de mascarpone toe en meng.
Klop de eiwitten heel stijf en meng dit voorzichtig door het eerste mengsel.
Maak in een schaal of verrines een bedje van stukjes koek, schenk er vloeibare karamel over, leg er gehakte M&M's op en giet er een laag mengsel over. Maak vanaf halverwege nog een laag koekjes, karamel, M&M's en mengsel.
Zet 4 uur in de koelkast.
Bestrooi vlak voor het opdienen met cacaopoeder.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?