Gastronomische tiramisu met frambozen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • Voor de siroop: 100 g kristalsuiker
  • 300 g water Voor de tiramisu: 10 à 15 speculaasjes
  • 250 g Galbani mascarpone

Gastronomische tiramisu met frambozen

 

Bereiding


Voor de tiramisu: Prak de bevroren frambozen met 75 g suiker fijn, zet in de koelkast. Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Doe de mascarpone, de eierdooiers en 125 suiker in een beslagkom. Roer.
Klop de eiwitten stijf en maak ze extra stijf met de rest van de suiker. Werk de eiwitten door het mengsel.

Voor het opmaken: leg in de glaasjes een laag grof verkruimelde speculaasjes, een laag geprakte frambozen, een laag tiramisumengsel en afwisselend een laag mengsel en geprakte frambozen en bestrooi ten slotte met verse frambozen.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?