Gastronomische Tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 35  minuten

Rusttijd : 10 minuten

Ingrediënten voor 6 personen

  • De biscuittaart:
  • - 4 eieren
  • - 250 g suiker
  • - 150 g bloem
  • - 50 g cacaopoeder
  • De crème:
  • - 250 g Galbani mascarpone
  • - 100 ml vloeibare room
  • - ½ theel. kaneel
  • - 3 eetl. suiker
  • - Sterke koffie

Gastronomische Tiramisu

 

Bereiding

Maak de biscuittaart:
1. Klop de eieren en de suiker tot een wit schuim en meng de met cacao vermengde bloem er voorzichtig door. Bak ongeveer 25 min in een oven van 180°. Laat afkoelen.

2. Klop de vloeibare room, de mascarpone, de suiker en de kaneel.

3. Snijd de biscuittaart met behulp van een steker in de vorm van uw coupe.

4. Besprenkel de biscuittaart royaal met koffie.

5. Spreid de crème erover uit en bestrooi met cacao.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?