Eenvoudige en snelle tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 6 uren

IngrediŰnten voor 4 personen

  • 250 g GALBANI mascarpone
  • 3 eieren
  • 20 lange vingers
  • ongeveer 20 cl koffie
  • 100 g suiker
 

Bereiding

1) Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Meng de eierdooiers met de suiker en werk er de mascarpone door tot het een homogene massa is.
2) Klop de eiwitten stijf. Voeg ze voorzichtig toe aan de massa, maar meng niet te veel.
3) Doop de koekjes kort in de koffie. Bekleed de bodem van een schaal met ongeveer 10 koekjes.
4) Voeg het mengsel toe in de schaal. Bedek met de rest van de koekjes. Zet 6 Ó 8 uur in de koelkast.
5) Bestrooi vlak voor het opdienen met cacao.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?