U bent hier : Recept > De frisheid van meloen

De frisheid van meloen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 g Galbani mascarpone 1 Cavaillon meloen 6 eieren 150 g suiker 15 cl meloenlikeur 24 lange vingers
 

Bereiding

Scheid de eierdooiers van de eiwitten, voeg de suiker en de mascarpone toe aan de eierdooiers en meng dit. Klop de eiwitten stijf en werk ze door het mascarponemengsel. Koud bewaren. Snijd de meloen in dunne plakjes. Doop de lange vingers in de meloenlikeur en bekleed de bodem van 6 bakjes met koekjes. Bedek met een laag mascarponemengsel tot halverwege de vorm. Leg daarop een laag meloen en dan nog een laag van het mascarponemengsel. Zet koud weg.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?