"Club tiramisu" met Dulce de Leche en petits-beurre

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 15  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g Galbani mascarpone
  • 80 g kristalsuiker
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels Dulce de Leche
  • 16 petit beurre-koekjes

 

Bereiding

1) Scheid de eierdooiers van het eiwit.
2) Klop de eierdooiers met de kristalsuiker stevig tot een wit schuim, voeg daaraan de mascarpone en daarna de Dulce de Leche toe.
3) Werk de stijfgeklopte eiwitten hier voorzichtig door.
4) Opmaken in een bord: leg een petit beurre neer met daarop een beetje mascarpone. Herhaal deze handeling nog een keer en eindig met een petit beurre met daarop een beetje mascarpone.
5) Zet enkele uren koud weg.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?