U bent hier : Recept > Caraïbische tiramisu

Caraïbische tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 13 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eierdooiers
    1 pot Galbani mascarpone van 250 g
    60 g suiker
    snufje kaneel, nootmuskaat
    Lange vingers
    Ananas op siroop
    Mango op siroop
    cacaopoeder
    Bruine rum
 

Bereiding

1) Klop de eierdooiers stevig met de suiker tot een wit mengsel, werk de mascarpone erdoor, de kaneel, nootmuskaat, de mango's en de in blokjes gesneden ananas.
2) Doop het fruit in de vruchtensiroop die u bewaard heeft en die gemengd is met rum.
3) Leg de helft van de koekjes op de bodem van de verrines of een schaal, bedek ze met de helft van het mengsel, leg vervolgens de rest van de koekjes erop en eindig met de rest van het mengsel. Laat 13 u. rusten in de koelkast.
4) Bestrooi de tiramisu vlak voor het opdienen met cacaopoeder.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?