U bent hier : Recept > Antilliaanse tiramisu

Antilliaanse tiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 12 uren

Ingrediënten voor 12 personen

  • 500 g Galbani mascarpone
  • 150 g suiker
  • 6 eieren
  • guavesap (ongeveer een kop)
  • geraspte limoenschil
  • 1 zakje kokospoeder of verse geraspte kokosnoot
  • kokoswater in blik of die uit de noot die u opzij hebt gelegd
  • 1 mango
  • 2 pakken lange vingers
  • kaneel en geraspte nootmuskaat
 

Bereiding

Klop de eiwitten stijf.

Meng de eierdooiers, de suiker en de mascarpone.
Voeg de kaneel en een beetje nootmuskaat toe.

Werk de eiwitten er voorzichtig door. Verdeel het mengsel in twee delen.

Doe in het ene deel de in stukjes gesneden mango en in de andere het kokospoeder en de limoenrasp.

Doop de helft van de koekjes in het guavesap, dat u goed geschud hebt, want het is een dik sap.

Maak een laag koekjes met guavesap.

Doe er het eerste deel van het mangomengsel op.

Doop de andere koekjes in kokoswater en maak een tweede laag.

Doe de rest van het mengsel met kokos en limoenrasp erbij.

Voeg de laatste in de rest van het guavesap gedoopte koekjes toe.

Tips

ZOEKEN

Wat is het geheim van een geslaagde tiramisu ?